Care crezi că sunt cele mai frumoase locuri din Gorj?

“Ora Pământului” în Târgu Jiu, becuri stinse și un telescop la Coloana fără Sfârșit
27 martie 2019
Rodica Popescu-Racotă, o moștenire cât un muzeu
2 aprilie 2019

Care crezi că sunt cele mai frumoase locuri din Gorj?

Îți lansăm o provocare!

Cât de bine cunoști județul Gorj? Câte locuri ai văzut și ți-au rămas în minte? Ce obiective i-ai propune unei persoane care vine în vizită în Gorj? Care sunt#cele #mai #frumoase #locuri, din punctul tău de vedere?

Noi credem că Gorjul are zeci de locuri fantastice, dar îți propunem să alegem împreună cele mai frumoase 10 locuri din Gorj, care merită să fie văzute și știute. Poți să contribui și tu la proiectul nostru, prin care vrem să aflăm care sunt cele mai frumoase obiective turistice din Gorj!

Așadar, te invităm într-o călătorie în Gorj! În perioada 24 martie-7 aprilie, postează, la secțiunea Comentarii, fotografii cu locuri de poveste din Gorj care bucură sufletul și privirea. Sau le poți numi! Oricâte îți vin în minte! 

Pentru că suntem între prieteni, ne poți spune și ce te leagă de acel loc! Totul la secțiunea Comentarii pe contul de Facebook Gorjenii lui Brâncuși!


După încheierea nominalizării obiectivelor, vom vota, tot împreună, #topul celor #mai #frumoase #10 #locuri care pot transforma Gorjul într-o destinație perfectă de vacanță. Proiectul nostru nu se termină însă aici! 

Mai avem și alte surprize, rămâi alături de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *