Facem topul celor mai frumoase 10 obiective turistice din Gorj! Votează și tu!

Rodica Popescu-Racotă, o moștenire cât un muzeu
2 aprilie 2019
Cum a ajuns un eveniment „clandestin” fenomen cultural. Povestea „Arte Mici”
11 aprilie 2019

Facem topul celor mai frumoase 10 obiective turistice din Gorj! Votează și tu!

Cele mai frumoase 10 locuri din Gorj! Știu, este greu să alegi doar 10! Ba mai mult, noi te rugăm să alegi doar unul! Uite despre ce este vorba!

VOTEAZĂ AICI!

În perioada 24 martie-7 aprilie am consultat gorjenii, online, pe Gorjenii lui Brâncuși, și i-am rugat să nominalizeze cele mai frumoase locuri din Gorj. Astfel, din aproape o sută de comentarii a rezultat lista de 39 de obiective care este acum supusă votului vostru, printr-un sondaj online.

Posibil ca acesta să fie prima astfel de măsurătoare în Gorj și credem că vrei și tu să contribui! În sondaj se poate vota o singură dată, un singur obiectiv, iar la final vom face topul celor 10 cele mai frumoase, în funcție de numărul de voturi!

Votează și tu până pe 30 aprilie! Durează doar câteva secunde! Crede-ne, vei mai auzi de lista asta și vei fi mândru că ai avut un click de spus 🙂

CONCURS

Trebuie să mai știi că pe 1 mai va avea loc o extragere cu ajutorul site-ului random.org în urma căreia doi participanți la sondaj vor câștiga o ședință foto în locul cel mai votat! O ședință foto de neuitat realizată de Studio One, cu fotograful Dan Popescu.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți dovada votului tău la comentarii pe Gorjenii lui Brâncuși sau prin mesaje. Fiecare persoană va primi un număr ca să putem realiza extragerea prin random.org! Sondajul este online din data de 8 aprilie, au votat circa 300 de personae, dar doar 20 s-au înscris în concurs, până acum!

Poate te întrebi, și ce se întâmplă după ce vom stabili împreună cele mai frumoase 10 locuri?! În primul rând, și tu ai ajutat la alcătuirea acestei liste. Nu știm cum va arăta, însă toate locurile menționate în sondaj sunt interesante. Orice listă va fi bună, mai ales dacă este rezultatul unui vot corect!

Apoi vom începe o promovare agresivă a lor prin organizarea de evenimente în locurile respective, povești pe www.gorjeniiluibrancusi.ro și reportaje foto. Și nu doar atât! Rămâi alături de noi și fii parte în echipa care pune Gorjul pe lista turiștilor!

VOTEAZĂ AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *